Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Qawra Palace Hotel, Qawra Malta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localitate: Bugibba

Hotelul Qawra Palace ofera vedere la golful Salina si are propriile sale piscine interioare și în aer liber. De asemenea, hotelul oferă teren de minigolf, teren de tenis şi sală de jocuri cu masă de biliard.

Fiecare cameră are balcon privat, cu vedere la golf sau la curtea interioară şi la terenul de minigolf. Toate camerele au aer condiționat, televizor și frigider. Qawra Palace oferă un mic dejun tip bufet care include produse dulci şi sărate, printre care ouă, cârnați şi cereale. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria internațională la prânz şi cină. Hotelul are o grădină mare interioară, cu mese și scaune. Aici, oaspeții au la dispoziție 2 magazine de cadouri, un mic centru spa cu saună și o cafenea cu ziare gratuite. Seara, hotelul oferă programe de divertisment.

Hotelul Qawra Palace este situat la 25 de metri de cea mai apropiată stație de autobuz şi la 700 de metri de centrul orașului Bugibba. Orașul St. Julian se află la 10 minute de mers cu mașina.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.