Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Hotel, St. Julianʼs Malta

   St Julians, Malta Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Alexandra 3* este la 5 minute pe jos față de plajă. Situat în inima stațiunii St. Julians, Hotelul Alexandra oferă camere cu aer condiționat și balcon. Hotelul are o piscină pe acoperiş şi o terasă cu vedere la Marea Mediterană.

Unele camere ale acestui hotel administrat de o familie oferă vedere la mare. Fiecare cameră are TV prin satelit, birou şi baie privată cu articole de toaletă gratuite.
Barul Park Lane oferă o atmosferă relaxantă, pentru a savura o băutură lângă piscină. De asemenea, există o sală de jocuri, un punct de internet şi o zonă de lounge cu TV.

Hotelul Alexandra 3* este situat în zona Paceville din St. Julians, plină cu restaurante, baruri şi cluburi, la doar 450 de metri de Golful Spinola. Hotelul se află la 8 minute de mers pe jos de cazinoul Dragonara şi la 300 de metri de terminalul de autobuz din St Julians.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.