Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Melia

   Viena, Austria Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Melia 5* din Viena se află în cel mai înalt zgârie-nori din Austria, DC Tower, oferind camere moderne de lux, precum şi o terasă pe acoperiş cu un cocktail-bar cu vedere la Dunăre şi la oraş. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.

Toate camerele şi suitele au ferestre din podea până în tavan, decoraţiuni interioare moderne şi dotări ultramoderne. Printre facilităţile standard ale tuturor camerelor se numără un aparat de cafea Nespresso (cu 2 capsule gratuite pe zi), un TV cu ecran plat şi o cutie de valori. Restaurantul 57th serveşte preparate culinare locale şi mediteraneene, iar restaurantul şi barul Flow oferă preparate locale şi cocktailuri. 57th Lounge Cocktail Bar este deschis de luni până duminică, între orele 18:00 - 01:00. În fiecare vineri şi sâmbătă divertismentul este asigurat de un DJ începând cu ora 21:00. În fiecare dimineaţă se oferă un mic dejun tip bufet.

Staţia de metrou Kaisermühlen-VIC, de pe linia U1 se află vizavi de clădire şi oferă legături directe spre catedrala Stephansdom şi centrul oraşului, unde se ajunge în mai puţin de 6 minute. În apropiere se află şi staţia autobuzului care circulă spre aeroport. Centrul Internaţional Viena şi centrul de conferinţe şi expoziţii Austria Center Vienna se află la aproximativ 400 de metri de Melia Vienna.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.