Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Plus Amedia

   Viena, Austria Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Best Western Plus Amedia 4* se află în zona de afaceri din districtul 3 al Vienei, la doar 4 stații de metrou de centrul orașului. Proprietatea oferă camere elegante, saună, baie de aburi și WiFi de mare viteză gratuit. Stația de metrou Kardinal-Nagl-Platz este situată la 700 m.

Camerele decorate modern sunt izolate fonic şi au tehnologie ultramodernă, oferind aer condiționat cu control individual, TV cu ecran plat și canale internaţionale prin satelit, precum și apeluri telefonice gratuite spre 24 de țări. Printre facilităţile suplimentare disponibile în camere se numără o baie de designer cu cadă sau cabină de duş cu pereţi de sticlă, precum și facilități de ceai și cafea. Zonele publice ale Hotelului Amedia includ un cafe-lounge. De asemenea, oaspeții se pot relaxa la barul hotelului sau în zona de spa. Parcarea în garaj este disponibilă la un cost suplimentar.

Stația de tramvai Viehmarktgasse se află la numai câțiva pași. Palatul Belvedere este situat la 1,5 km de Hotelul Best Western Plus Amedia. Clădirea Hundertwasserhaus se află la mai puțin de 25 de minute de mers pe jos. La numai câțiva pași puteţi găsi magazine şi restaurante.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.