Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hampton By Hilton Warsaw City Centre

   Varsovia, Polonia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bucurându-se de o locaţie excelentă în centrul oraşului Varşovia, Hampton by Hilton Varşovia City Centre este la câţiva paşi de gara Warszawa Centralna, de centrul comercial Złote Tarasy şi de Palatul Culturii şi Ştiinţei. Acesta oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi în bandă largă, iar oaspeţii beneficiază de acces la o sală de gimnastică modernă. Toate camerele au TV cu ecran plat cu peste 40 de canale, inclusiv HBO gratuit. De asemenea, sunt oferite facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Toate camerele au baie cu duş. Ferestrele se pot deschide şi oferă vedere la oraş. În fiecare dimineaţă, Hampton by Hilton Warsaw City Centre serveşte un mic dejun tip bufet cu 6 preparate calde, incluse în tarif. Barul hotelului oferă gustări şi băuturi disponibile nonstop. Hampton by Hilton Warsaw City Centre are o zonă de afaceri cu bibliotecă, disponibilă nonstop, 3 terminale de internet şi o imprimantă, toate disponibile gratuit. Hotelul se află la 20 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Chopin din Varşovia.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.