Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Daulat

   Singapore, Singapore Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul The Daulat 4* este un hotel elegant, amplasat la doar 5 minute de mers pe jos de stația MRT Little India. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber cu benzi de alergare cu apă, filme gratuite și un mic dejun american gratuit. Atât Wi-Fi și internetul cu cablu sunt gratuite pe durata sejurului.

Camerele sunt decorate contemporan si au aer condiționat, televizor cu ecran plat inteligent de 42 inch, un DVD player Blu-ray și un seif de dimensiuni reduse.

Hotelul The Daulat 4* este la o plimbare de 10 minute de Centrul Comercial Mustafa de 24 de ore si la 5 minute cu trenul de Dhoby Ghaut - aici incepe Orchard Road. Aeroportul Internațional Changi se află la 25 de minute de mers cu mașina.

Restaurantul in-house servește preparate din bucătăria occidentală pe tot parcursul zilei. In cartierul Little India găsiti numeroase restaurante locale.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.