Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel SO Sofitel Singapore

   Singapore, Singapore Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul luxos So Sofitel Singapore este amenajat într-o clădire de patrimoniu restaurată, aflată în districtul de afaceri din centrul orașului Singapore.

Proprietatea pune la dispoziție camere cu stil franțuzesc, proiectate de Karl Lagerfeld. Accesul WiFi este gratuit. So Sofitel Singapore se află pe șoseaua Robinson Road, la 400 m de stația MRT Raffles Place și la 600 m de stația MRT Tanjong Pagar. Cartierul Chinatown se află la 1 km de proprietate, iar localurile de noapte din zona cheiului Clarke Quay, la 1,5 km. Districtul comercial Orchard Road este situat la 3,5 km. Toate camerele au tavan înalt de 3 m cu detalii franţuzeşti, pat marca Sofitel MyBed și TV LCD cu ecran de 42 inch și boxe. Acestea pun la dispoziție și computer Apple Mac mini, iPad mini și iPhone5, precum și aparat de cafea Illy și minibar gratuit. Baia proprie include duș cu efect de ploaie.

Oaspeții au la dispoziţie o piscină pe acoperiș lângă barul High So BAR, un centru de fitness, recepție cu program nonstop și depozit de bagaje.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.