Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Park City Hall

   Singapore, Singapore Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Grand Park City Hall se află la 5 minute de mers pe jos de gara MRT City Hall și de centrul comercial Raffles City. Oferă camere cu acces gratuit la internet prin cablu, precum și 4 localuri unde se poate lua masa. Proprietatea acceptă efectuarea plății cu carduri Union Pay.

Hotelul Grand Park este situat lângă Peninsula Plaza. Muzeul Național și Muzeul Civilizațiilor Asiatice se află la 20 de minute de mers pe jos. La Galeria Națională din Singapore se poate ajunge în doar 5 minute de mers pe jos.
Camerele de la Grand Park City Hall oferă vedere la parcul Fort Canning sau la zona Clarke Quay. Toate includ o baie privată cu seturi dentare și articole de toaletă gratuite, un TV cu ecran plat cu canale internaționale și chinezești, un minibar și facilități pentru prepararea de ceai/cafea.

Pe durata sejurului, oaspeții pot face mișcare la centrul de fitness. În zonele publice ale proprietății este disponibil WiFi gratuit. Personalul amabil vorbeşte fluent mai multe limbi, printre care engleza şi chineza.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.