Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Scandic Karl Johan

   Oslo, Norvegia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Scandic Karl Johan este amplasat într-o zonă centrală, dar liniștită, la doar 1 minut de mers pe jos de principala stradă comercială, Karl Johans Gate se află la 1 km de gara centrală din Oslo.

Oferă acces gratuit la conexiunea WiFi, precum și camere moderne dotate cu TV LED cu port USB. Toate camerele de la Scandic Karl Johan, decorate în culori deschise au cutie de valori și o zonă de depozitare inteligentă, sub pat. În fiecare zi este oferit un mic dejun tip bufet. În cadrul proprietății există, de asemenea, un magazin mic, precum și un lounge bar și un punct de închiriere de biciclete.

Printre punctele de atracție din zonă se numără Palatul Regal, care se află la 700 de metri, iar în cartierul Aker Brygge și la fortăreața Akershus se poate ajunge pe jos în 10 minute.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.