Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel La Spezia

   Milano, Italia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul La Spezia 4* este situat în Navigli, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Romolo. Acesta oferă acces gratuit la Wi-Fi, o sală de mic dejun pe acoperiş şi camere moderne, dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi papuci confortabili. Unităţile de cazare ale Hotelului La Spezia sunt decorate simplu și au podea călduroasă din lemn şi picturi istorice mari, în care este reprezentat orașul Milano. Fiecare cameră oferă un minibar şi cutie de valori. Oaspeții pot admira vederea la Alpi în timp ce savurează micul dejun, care include cafea italiană, produse de patiserie, șuncă locală și fructe proaspete.

De asemenea, sunt disponibile preparate organice şi fără gluten. Hotelul La Spezia - Gruppo MiniHotel se află la 15 minute de mers cu tramvaiul de Catedrala din Milano. Centrul expoziţional Fiera Milano este situat la 30 de minute de mers cu metroul.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.