Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Hotel Major

   Milano, Italia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Best Western Hotel Major se află în cartierul Porta Romana, lângă Zona C din Milano, cu trafic restricţionat si este amplasat lângă staţia de metrou Lodi TIBB de pe linia galbenă.

Hotelul oferă parcare privată, acces gratuit la internet WiFi prin fibră în toate zonele sale şi camere cu aer condiţionat. Fiecare cameră are podea cu mochetă sau parchet, TV prin satelit cu canale Sky, seif şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, unele camere fiind dotate cu o cadă spa. Punctul de internet din hol are scanner şi imprimantă. Barul oferă băuturi pe tot parcursul zilei, iar în zonă există numeroase restaurante bune, unde oaspeţii pot lua cina.

Hotelul Best Western Major se află la 15 minute de mers pe jos de Universitatea Bocconi şi de Muzeul Fondazione Prada. Gara Porta Romana din Milano este la doar 200 de metri. Aceasta oferă legături excelente spre centrul istoric al oraşului Milano şi spre centrul de expoziţii Fiera Milano.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.