Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VP Jardin Metropolitano

   Madrid, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

VP Jardin Metropolitano este amplasat lângă piaţa Cuatro Caminos, oferind un interior decorat cu plante şi palmieri.

Restaurantul are o seră frumoasă, iar camerele elegante oferă WiFi gratuit. Unităţile de cazare de la VP Jardín Metropolitano sunt mari şi au aer condiţionat, podea cu parchet şi decor modern. Toate includ TV prin satelit şi baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul Jardín Metropolitano servește preparate mediteraneene într-o atmosferă relaxantă. Oaspeţii au la dispoziţie şi un bar unde pot savura gustări şi băuturi.

Staţia de metrou Cuatro Caminos se află la numai 100 m de VP Jardin Metropolitano, oferind legături către celelalte părţi ale oraşului. Paseo de la Castellana, principala zonă de afaceri din Madrid, se află la 15 minute de mers pe jos, iar stadionul Santiago Bernabeu, la 7 minute de mers cu mașina.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.