Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel NH Madrid Zurbano

   Madrid, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

NH Madrid Zurbano este situat în cartierul Chamberi din Madrid, la 100 de metri de bulevardul Paseo de la Castellana. Oferă WiFi gratuit şi acces facil la mijloacele de transport public şi la centrul de comerţ IFEMA.

Camerele elegante și moderne sunt situate în 2 clădiri. Acestea au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar. Baia privată include articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Restaurantul hotelului serveşte preparate internaţionale și un mic dejun sănătos. Proprietatea are şi un bar relaxant. În zona din jurul NH Zurbano Madrid se află mai multe baruri, restaurante și magazine.

În apropiere, oaspeții pot găsi şi muzeul Sorolla. Hotelul se află la doar 100 de metri de staţia de metrou Gregorio Marañón. Aceasta oferă acces facil la centrul istoric al oraşului şi la alte zone ale Madridului. Staţia de metrou Nuevos Ministerios este la 10 minute de mers pe jos şi oferă servicii către aeroportul situat la o călătorie de 15 minute.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.