Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Z Hotel Liverpool

   Liverpool, Marea Britanie Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

The Z Hotel Liverpool este situat în centrul oraşului şi la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Liverpool ONE şi de port, şi oferă unităţi de cazare compacte şi luxoase, cu design modern. Hotelul oferă vedere la oraş şi se află la aproximativ 2 minute de mers pe jos de gările Liverpool Central şi Liverpool James Street.

Toate camerele includ paturi lucrate manual, TV HD Samsung cu ecran de 40 inch, cu canale Sky de sport şi de filme oferite gratuit, acces gratuit la internet WiFi şi o baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. În plus, fiecare cameră are sub pat un spaţiu de depozitare pentru 1 bagaj, şi există şi un cuier de perete pentru haine. The Z Hotel Liverpool pune la dispoziţie şi camere accesibile cu scaunul cu rotile pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Micul dejun continental este servit în fiecare dimineaţă la The Z Café şi include croissante proaspete, produse de patiserie, cereale, salată de fructe proaspete şi chifle cu bacon. Oaspeţii au la dispoziţie salate, sandvişuri şi produse sărate pe toată durata zilei. Galeria de artă Tate din Liverpool şi Muzeul Maritim se află la 15 minute de mers pe jos de hotel, iar Arena Echo este situată la mai puţin de 1,6 km. Oaspeţii pot beneficia de o reducere la o parcare din apropiere.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.