Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Indigo

   Liverpool, Marea Britanie Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Indigo 4* este un hotel tip boutique, situat la 10 minute de mers pe jos de Gara Lime Street oferă acces gratuit la conexiunea WiFi. Decorul holului hotelului, al localului Cotton Lounge și al restaurantului Marco Pierre White Steakhouse este inspirat de zona din împrejurimi. La Albert Dock se poate ajunge pe jos în doar 16 minute. Decorul camerelor Hotelului Indigo are ca inspirație istoria și cultura orașului Liverpool. Fiecare dintre ele include un TV cu ecran plat și canale Sky și facilități pentru prepararea ceaiului și a cafelei. Oferă, de asemenea, iPod docking station, duș cu efect de ploaie, birou și mini-frigider.

Oaspeții pot lua masa la Marco Pierre White Steakhouse Bar & Grill, care oferă cocktailuri, vinuri și preparate culinare consistente. Dimineața este disponibil și micul dejun. Cotton Lounge oferă, de asemenea, o varietate de băuturi. Muzeul Tate se află la 15 minute de mers pe jos de Hotelul Indigo Liverpool, iar complexul comercial Liverpool One și sala de sporturi Echo Arena sunt situate la 10 minute de mers pe jos.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.