Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Premist

   Istanbul, Turcia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Premist este amplasat la mai puţin de 300 de metri de Palatul Topkapî şi Hagia Sofia, în centrul zonei Sultanahmet si este găzduit de o clădire renovată, care păstrează materialul istoric şi structura originală din lemn. Oferă acces gratuit la internet WiFi şi camere decorate elegant, cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat. Toate camerele de la Premist Hotels Sultanahmet au mobilier realizat manual, facilităţi de ceai/cafea, perne din puf de gâscă şi o baie din marmură cu articole de toaletă Molton Brown.

Unele camere Deluxe spaţioase se bucură de vedere frumoasă la mare. Micul dejun este servit zilnic în stil bufet la Premist Hotels Sultanahmet. La micul dejun, oaspeţii primesc gratuit o ceaşcă de cafea espresso, cappuccino, latte, un pahar de suc proaspăt de portocale şi omletă. Serviciul gratuit de ceai şi cafea este disponibil în grădina de iarnă pe tot parcursul zilei. Puteţi citi ziarul zilnic alături de o ceaşcă de cafea turcească. De asemenea, hotelul oferă acces la iPad. Situat la doar 500 de metri de Moscheea Albastră, hotelul Premist Sultanahmet este la 10 minute de mers pe jos de staţia de tramvai Sultanahmet, care asigură acces facil la Piaţa Taksim.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.