Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Home Florence

   Florenta, Italia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Home Florence 4* este amplasat la numai 500 de metri de Basilica di Santa Croce. Acest hotel de design oferă camere în stil minimalist decorate în alb şi cu acces gratuit la internet WiFi. Galeria Uffizi se află la 12 minute de mers pe jos.

Toate camerele Hotelului Home oferă minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi cu programe cu vizionare cu plată. Unele camere au balcon cu vedere la centrul istoric. Micul dejun este tip bufet şi include fructe proaspete, produse de patiserie dulci şi cappuccino. Sala de biliard şi centrul de fitness sunt disponibile gratuit pe durata întregii zile.

Autobuzele 13 şi 14 au staţie la 50 de metri de hotel şi circulă spre Gara Santa Maria Novella. Hotelul se află la 7 km de ieşirea Firenze Sud de pe Autostrada A1, iar în apropiere este disponibilă o parcare publică.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.