Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Ibis Dublin

   Dublin, Irlanda Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Ibis Dublin 2* este situat la intersecţia 9 Red Cow a autostrăzii M50, vizavi de staţia LUAS Red Cow. Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, un restaurant, un serviciu de gustări disponibil nonstop şi parcare gratuită. Camerele moderne ale hotelului Ibis Dublin sunt dotate cu TV prin satelit şi acces gratuit la internet Wi-Fi.

De asemenea, au baie cu duş şi uscător de păr, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. Centrul oraşului Dublin este la 20 de minute de mers cu tramvaiul LUAS. Staţia de autobuz din faţa hotelului asigură servicii la fiecare oră către aeroportul oraşului Dublin, aflat la 20 de minute. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria internaţională, în timp ce micul dejun este un bufet cu produse calde. Există şi un bar deschis nonstop.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.