Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Belvedere Parnell Square

   Dublin, Irlanda Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Belvedere Parnell Square 3* este amplasat în centrul oraşului Dublin, hotelul Belvedere este la 15 minute de mers pe jos de Gara Connolly şi de magazinele excelente de pe Henry Street.

Oferă camere spaţioase cu acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele hotelului, precum şi preparate irlandeze tradiţionale. Camerele hotelului au baie din marmură cu duş, cadă şi uscător de păr. Camerele sunt dotate cu TV, seif şi facilităţi pentru prepararea de ceai - cafea.

Localul Belvedere Lounge oferă ferestre frumoase în stil georgian cu vedere la piaţa Parnell, un meniu de bar, muzică live în weekend şi televizoare cu ecran mare, care transmit evenimente sportive live. Lounge-ul găzduieşte şi o noapte irlandeză cu muzică tradiţională, dansuri şi preparate irlandeze. Puteţi savura un mic dejun tip bufet gătit şi continental în fiecare dimineaţă în restaurantul Belvedere, care oferă şi un meniu de cină seara.

Există o staţie de autobuz Aircoach către aeroport la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de hotel. Dublin asigură o gamă largă de atracţii turistice, iar Trinity College, Croke Park şi cartierul Temple Bar se află la mai puţin de 10 minute de mers pe jos.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.