Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Goreme Inn

   Orta Mah Efendi Sok No56 Goreme Kasabasi, 50180 Goreme, Turcia, Cappadocia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel romantic se află în orașul Göreme, în valea Guvercinlik. Proprietatea oferă camere spațioase cu aer condiţionat. Oaspeţii au la dispoziție o terasă liniștită cu vedere panoramică la văile din jur și la formaţiunile stâncoase hoodoo. Toate camerele Hotelului Goreme Inn au pereţi cu arcadă, mobilier din lemn, covoare orientale şi WiFi gratuit. Fiecare cameră oferă TV LCD, minibar şi facilităţi de ceai/cafea. Personalul de la recepţia cu program nonstop oferă servicii de închirieri auto și de biciclete, precum şi servicii de transfer de la/la aeroport. De asemenea, proprietatea oferă parcare privată gratuită. La numai câțiva pași puteţi găsi o varietate de restaurante. Proprietatea oferă, la un cost suplimentar, servicii de transfer de la/la cele mai apropiate aeroporturi. Oaspeții pot pleca în excursii cu diverse tematici, organizate individual sau pentru grupuri. Proprietatea organizează plimbări cu balonul cu aer cald. De asemenea, proprietatea poate organiza seri cu specific turcesc, spectacole cu dervişi rotitori și plimbări cu vehicule ATV. Autogara este situată la numai 300 m de hotel. Muzeul în aer liber din Göreme se află la 1 km de proprietate. Orașul Ürgüp este situat la 10 km. Aeroportul Nevsehir se află la 35 km.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.