Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Astor

   Bologna, Italia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Astor 3* se bucură de o locaţie liniştită, la 900 m de Gara din Bologna, lângă centrul de expoziţii din Bologna şi primăria nouă a oraşului.

Camerele beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi. Toate camerele sunt denumite după pietre preţioase şi sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi baie privată cu duş. Pardoseala are gresie sau parchet. Hotelul Astor oferă parcare gratuită în aer liber, o recepţie deschisă nonstop şi servicii personalizate.

Aeroportul este la numai 7 km, iar toate atracţiile şi obiectivele turistice emblematice ale oraşului sunt uşor accesibile cu mijloacele de transport public. Beneficiaţi de reduceri la o serie de restaurante din apropiere. Chiar la ieşirea din hotel există o pizzerie care oferă pizza la pachet, la cerere.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.