Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Berlin City East Landsberger Allee

   Landsberger Allee 203, Lichtenberg, 13055 Berlin, Germania, Berlin, Germania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Holiday Inn Berlin City East Landsberger Allee 4* din Berlin oferă camere mari, pentru nefumători, cu aer condiţionat şi ferestre din podea până în tavan.

Piața Alexanderplatz și zona plină de viață Hackescher Markt sunt la 20 de minute de mers cu tramvaiul. Aveți posibilitatea de a vă alege pernele; camerele au baie cu cadă şi uscător de păr. La barul-bistro Berliner veţi găsi mâncăruri tradiţionale berlineze. Restaurantul Grenzlos servește specialități din trecut și prezent ale Berlinului. Cocktailuri sunt servite la barul New Orleans şi pe terasă. Aveți acces gratuit la o sală de internet cu imprimantă. Accesul la WiFi este oferit în toate zonele hotelului Holiday Inn Berlin City-East la un cost suplimentar.

Staţia de tramvai Landsberger Allee/Weißenseer Weg se află la 5 minute de mers pe jos.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.