Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sagrada Familia

   Barcelona, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la doar 2 străzi de Sagrada Familia, acest hotel are o terasă pe acoperiş cu vedere la faimoasa catedrală a lui Gaudí, recepţie deschisă 24 de ore pe zi şi camere dotate cu TV prin satelit şi Wi-Fi gratuit. Camerele de la Hotelul Sagrada Familia au aer condiţionat, parchet, mobilier modern, minibar şi baie proprie cu uscător de păr. Hotelul oferă reducere pentru intrarea la centrul sportiv Esportiu Claror din apropiere, care oferă 2 piscine, o saună, o baie de aburi şi o sală de gimnastică. Accesul trebuie rezervat la recepţia hotelului şi este în funcţie de disponibilitate. Centrul comercial Glòries şi Arcul de Triumf se află la o plimbare de mai puţin de 20 minute de hotel. Staţia de metrou Sagrada Familia se află la 3 minute de mers pe jos, făcând legătura cu centrul oraşului în 5 minute.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.