Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nh Diagonal Center

   Barcelona, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel de design este situat în cartierul Poble Nou din Barcelona, la doar 3 km de Centrul de Convenţii CCIB şi de Forum. Portul Olimpic şi plaja Playa Nova Icaria sunt la 15 minute de mers pe jos. Toate camerele Hotelului NH Diagonal Center au parchet şi decor elegant, cu mobilier modern. Acestea sunt dotate cu TV LCD cu programe prin satelit. Baia privată include articole de toaletă şi uscător de păr. Staţia de metrou Bogatell se află la doar 350 de metri şi oferă acces la bulevardul Passeig de Gràcia în 25 de minute. Există o staţie de tramvai pe Bulevardul Meridiana, aproape de Auditorium, la doar 650 de metri. Centrul comercial Glòries este la 10 minute de mers pe jos.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.