Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 Itaca

   Barcelona, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul H10 Itaca 4* este amplasat la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de gara Sants, de reţeaua feroviară de mare viteză AVE, de Plaza España şi de centrul de expoziţii FIRA.

Oferă o terasă elegantă de 700 m², cu piscină mică și adâncă și cadă cu hidromasaj. Toate camerele acestui hotel modern sunt luminoase și au WiFi gratuit, seif, TV cu ecran plat, minibar şi birou.

Centrul oraşului Barcelona, cu Plaza Catalunya şi bulevardul Passeig de Gràcia, se află la 10 minute de mers cu metroul. Camp Nou, stadionul echipei FC Barcelona, este situat la numai 2 staţii.

În gara Sants aveţi la dispoziţie trenuri locale şi naţionale, inclusiv curse către aeroport şi trenuri de mare viteză AVE care ajung în centrul Madridului. Hotelul H10 Itaca oferă tuturor oaspeţilor la sosire un pahar gratuit de cava.

Hotelul pune la dispoziţie un restaurant elegant care serveşte preparate de creaţie proprie. Puteți savura o băutură în holul elegant. Terasa relaxantă este ideală pentru a savura un cocteil, oferind canapele şi scaune confortabile aflate sub umbrele de soare.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.