Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zawadi Hotel, Michamvi

   Zanzibar, Tanzania

de la
2570 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.10.2024 - 25.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Situat în Michamvi, la mai puțin de 1 km de plaja Michamvi Pingwe, Hotelul Zawadi, Zanzibar are un restaurant, biciclete gratuite, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Facilitățile includ un bar, grădină și o zonă de plajă privată. Oaspeții au la dispoziție o recepție deschisă nonstop, centru de fitness și divertisment de seară.

Unitățile complexului au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, DVD player și baie privată cu bideu, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Hotelul Zawadi, Zanzibar serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun continental.

Oaspeții au la dispoziție o terasă. În Michamvi și în împrejurimi, oaspeții Hotelului Zawadi, Zanzibar se pot bucura de diverse activități, precum ciclism.

Restaurantul The Rock Zanzibar este la 2 km de complex, iar Board for Snorkelling se află la câțiva pași. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Abeid Amani Karume, situat la 35 km de Hotelul Zawadi, Zanzibar, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.