Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Palace Zanzibar - All Inclusive - Adults Only, Nungwi Zanzibar

   Zanzibar, Tanzania

de la
3548 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Riu Palace Zanzibar 5* este situat la cativa pasi de plaja cu nisip alb Nungwi. Aeroportul se afla la o distanta de aproximativ 66 km de hotel.


Facilitati hotel: restaurant principal cu terasa, 2 restaurante tematice, baruri, 3 piscine exterioare amenajate cu sezlonguri si umbrele de soare, sala de fitness, teren de tenis, un centru Spa cu servicii de masaj, baie cu aburi, jacuzzi, tratamente faciale/corporale, servicii de infrumusetare si ofera diverse programe de divertisment cu muzica si spectacole live. De asemenea, hotelul ofera si echipamentele necesare pentru snorkeling. Hotelul ofera o receptie deschisa 24 ore, internet WiFi gratuit in intregul complex, camera de bagaje, birou de turism, servicii de schimb valutar si accepta platile cu carduri Visa si MasterCard.


Dotari camere: spatiile de cazare sunt modern amenajate si dotate cu facilitatile necesare pentru confortul oaspetilor pe tot parcursul sejurului. Camerele dispun de aer conditionat, televizor, internet WiFi gratuit, minibar, baie si balcon/terasa.


Pagina web: www.riu.com


Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.