Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nungwi Beach Resort by Turaco, ex DoubleTree Resort by Hilton Nungwi

   Zanzibar, Tanzania

de la
2980 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe o plajă cu nisip alb, în nordul insulei Zanzibar, Doubletree Resort oferă camere de lux cu vedere la ocean. În grădinile tropicale luxuriante există o piscină în aer liber și un bar. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Paturile sunt înconjurate de o plasă de țânțari, iar baia privată include articole de toaletă gratuite. Conexiunea WiFi este gratuită. Micul dejun este servit zilnic în restaurantul Ngalawa, care oferă cocktailuri și divertisment live pe timpul nopții. Oaspeții pot face rezervări la Fisherman Bar and Grill, care servește preparate din bucătăria locală și internațională. Centrul de wellness asigură zilnic tratamente relaxante, cu pachete interesante, iar pentru o zi mai activă vă puteți bucura de pescuit, snorkelling, plimbări cu buggy și scufundări. DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi este la doar 5 minute de mers pe jos de centrul satului Nungwi.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.