Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baraza Resort & SPA Zanzibar, Paje

   Zanzibar, Tanzania

de la
6434 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Baraza Resort and Spa Zanzibar este un complex all inclusive situat în Bwejuu, cu design swahili și mobilier tipic insulei Zanzibar. Complexul are un restaurant şi un bar, iar oaspeții se pot relaxa la spaul Frangipani. Vilele spațioase, cu decor tradițional clasic și elegant, au piscină privată și o terasă mare cu 2 șezlonguri. Toate vilele au un living cu pat cu baldachin și un dressing. În vile este disponibil acces la internet WiFi. Baraza Resort oferă 4 restaurante și 2 baruri, care servesc preparate din bucătăria arabă, indiană şi asiatică. Terasa în aer liber Livingstone oferă micul dejun, iar oaspeții pot savura un cocktail în Dhahabu Bar and Lounge. Complexul are un club pentru copii, un teren de tenis, un centru de scufundări certificat PADI și un centru de fitness. Oaspeţii se pot plimba în voie pe plaja cu nisip alb.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.