Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Nest Studios

   Alykanas, Grecia

de la
1082  1003 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat în Alykanas (Zakynthos), Zante Nest Studios se află la 300 m de plaja Alykanas și oferă apartamente cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 12 camere. Camerele confortabile de la Zante Nest Studios sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. Unele camere au balcon cu vedere la oraș sau la grădină. În camere există baie cu duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Zante Nest Studios oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură și o întreagă gamă de tratamente faciale pentru toate tipurile de ten. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Zante Nest Studios amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Zante Nest Studios oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru cei mai mici Zante Nest Studios oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Zante Nest Studios are în apropiere o plajă cu nisip/pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 13 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Zante Nest Studios sunt: Parcul acvatic Tsilivi - 7,1 km, Water Village Zakynthos - 8,1 km, Bochali - 11,0 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Plaja din Aliki - 1,3 km
Plaja Xigia - 5,3 km
Parcul acvatic Tsilivi - 7,1 km
Water Village Zakynthos - 8,1 km
Plaja din Tsilivi - 8,7 km
Bochali - 11 km
Muzeul Solomos şi Kalvos - 12 km
Piaţa Dimokratias - 12 km
Muzeul Bizantin - 12 km
Piaţa Dionisios Solomos - 12 km

Plaje în vecinătate
Alykanas Beach - 300 m
Alykes Beach - 1,1 km
Rasa Beach - 1,3 km
Old Alikanas Beach - 1,4 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos - 13 km
Aerportul Kefalonia - 40 km
Aeroportul Araxos - 67 km

Facilitati

Balcon
Bar
Seif
Restaurant
Fitness
Biliard
Umbrele de soare
Bancomat
Telefon
Frigider
Foehn
Spa/ Wellness
Apartamente
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Camere pentru nefumători
TV
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Meniu bufet
Seif - cu plata
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Babysitting - cu plata
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bar la piscină
Vedere la grădină
Servicii de înfrumusețare
Tv în spațiile comune
Fierbător
Plajă - la 300 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Meniu pentru copii - cu plata
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Chicinetă
Vedere la oraș
Pardoseală de gresie/ marmură
Plajă cu nisip/pietriș
Manichiură & pedichiură - cu plata

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.