Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Remezzo Studios - Amoudi

   Alykes, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Remezzo este un complex de studiouri si apartamente in Amoudi, in apropiere de plaja, care isi asteapta turistii oferindu-le cazare in camere moderne, spatioase si amenajate cu bun gust.

Localizare Remezzo Studios
Studio Remezzo se afla in Zakynthos, in statiunea Amoudi, la aprox.400m de plaja.Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dionysios Solomos din Zakynthos, situat la 17 km distanta.


Cazare Remezzo Studios
Remezzo este un complex cu două etaje format din 22 de studiouri și apartamente în total. Camerele sunt confortabile și moderne, cu o chicinetă, balcon sau verandă și aer condiționat (inclus în prețul camerei).

Animale de companie: animale de companie sunt permise la cerere, dar pot fi aplicabile taxe suplimentare.
Check-in: de la ora 14:00
Plecare: până la 10:00

Facilitățile camerei
Aer condiționat (gratuit)
Cadă / duș
24 de ore de apă caldă
Frigider
Bucătărie complet echipată
Fierbător
Cuptor
Prajitor de paine
Ustensile
Tacâmuri
Patut (la cerere)
Balcon / verandă mobilată
televizor
Seif (gratuit)
Cu vedere la grădină / mare
WiFi (gratuit)


STUDIO STANDARD
Grad Maxim de Ocupare: 3
Paturi: 1 dublu sau 2 single
Studiourile sunt ideale pentru cupluri, prieteni sau familii mici. Oferă 1 pat dublu sau 2 single și pot găzdui confortabil până la 3 persoane. Studioul standard are chicinetă complet echipată, o baie cu cadă sau duș, aer condiționat, TV, WiFi gratuit și un balcon sau verandă mobilată. La cerere poate fi folosit un pătuț pentru copii.

STUDIO SUPERIOR
Grad Maxim de Ocupare: 2-3
Paturi: 2 single
Stil plăcut, spațios, cu un sentiment de lux. Este format din două paturi twin, baie confortabilă cu duș, bucătărie complet echipată, aer condiționat, televizoare cu ecran plat și internet wireless de mare viteză. Camera are balcon mobilat.
Vedere la gradină.

APARTAMENT STANDARD
Grad Maxim de Ocupare: 5
Paturi: 1 dublu, 2 single, 1 rabatabil
Apartamentele sunt mai mari decât studiourile și sunt recomandate familiilor sau grupului de prieteni. Oferă 2 paturi individuale, 1 pat rabatabil și un dormitor separat cu 1 pat dublu.
Apartamentele au o chicinetă complet echipată, o baie cu cadă sau duș, aer condiționat, TV, WiFi gratuit și un balcon sau verandă mobilată. La cerere poate fi folosit un pătuț pentru copii.

APARTAMENT SUPERIOR
Grad Maxim de Ocupare: 4
Paturi: 1 dublu și 2 single
Apartamentul Superior este format dintr-un dormitor cu un pat dublu și un living separat cu două canapele care se transformă cu ușurință în zona de dormit suplimentară, baie cu duș, bucătărie complet echipată, aer condiționat, televizoare cu ecran plat și conexiune la internet wireless de mare viteză pentru a vă asigura un sejur plăcut și luxos. Apartamentul Superior are un balcon mobilat.
Vedere la gradină.


Facilitati Remezzo Studios
Grădină
Loc de joaca
Recepţie
Check-in / check-out expres
WiFi (gratuit)
Parcare gratuită
Grătar în aer liber
Transfer la / de la aeroport / port
Închirieri servicii auto (la cerere)
Croaziere cu vaporul (la cerere)
Tratament de înfrumusețare (la cerere)



Categorie Remezzo Studios: 3*


Facilitati

Chicinetă
Balcon
Recent Renovat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.