Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eleana

   Argassi, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate de 3 stele se află în Argassi (Zakynthos) și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 44 camere. Camerele de la Eleana sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Fiecare unitate de cazare are frigider.

Oaspeții se pot bucura zilnic de un mic dejun continental în zona de luat masa.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif.

Eleana are în apropiere o plajă cu nisip/pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Eleana se află la 5 km de Orașul Zante și la 12 km de Aeroportul Internațional Zakynthos.


Puncte de interes
Orașul Zante - 5 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Zakynthos - 12 km

Facilitati

Balcon
Bar
Seif
Umbrele de soare
Frigider
Foehn
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Recepție non-stop
TV
Aer condiționat
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Bar la piscină
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Plajă - la 200 m
Mic dejun continental
Plajă cu nisip/pietriș
Sală pentru mic dejun
Telefon
Baie cu duș

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.