Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chryssi Akti Hotel, Argassi

   Argassi, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Argassi (Zakynthos), Chryssi Akti Hotel este o proprietate de 3 stele care oferă plajă privată și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 61 camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Camerele confortabile de la Chryssi Akti Hotel au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Chryssi Akti Hotel oaspeții pot servi masa à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de manichiură & pedichiură. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Chryssi Akti Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Chryssi Akti Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift, un seif și un lounge cu televizor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Chryssi Akti Hotel dispune de plajă privată.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 4 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Chryssi Akti Hotel sunt: Archelon - 2,7 km, Carnavalul din Zakynthos - 2,7 km, Portul din Zakynthos - 3,2 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Plaja Argassi - 1 km
Archelon - 2,7 km
Carnavalul din Zakynthos - 2,7 km
Portul din Zakynthos - 3,2 km
Agios Dionysios Church - 3,4 km
Piaţa Dionisios Solomos - 3,8 km
Muzeul Bizantin - 3,9 km
Piaţa Dimokratias - 4 km
Muzeul Solomos şi Kalvos - 4 km
Caretta's Fun Park Centre - 4,1 km

Plaje în vecinătate
Argassi Beach - 1 km
Plajă cu nisip amenajată - 20 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos - 4 km
Aerportul Kefalonia - 55 km
Aeroportul Araxos - 61 km

Facilitati

Balcon
Bar
Seif
Lift
Cafenea
Umbrele de soare
Telefon
Frigider
Foehn
Spa/ Wellness
Birou
Snack bar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Plajă
Acces imediat la plajă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bibliotecă
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Plajă privată
Vedere la piscină
Bar la piscină
Vedere la grădină
Servicii de înfrumusețare
Tv în spațiile comune
Parcare la proprietate
Ustensile de bucătărie
Cameră pentru bagaje - cu plata
Chicinetă
Vedere la munte
Vedere la oraș
Pardoseală de gresie/ marmură
Restaurant
Manichiură & pedichiură - cu plata
Piscină exterioară

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.