Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Astir Beach Laganas, Zakynthos - Pe Plaja

   Laganas, Grecia

de la
1058  1043 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.05.2024 - 06.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Astir Beach este o proprietate de 3 stele situată în Laganas (Zakynthos) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 83 camere. Camerele de la Astir Beach au în dotare aer condiționat și Tv. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider.

La Astir Beach oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Astir Beach organizează seri de muzică live.

Pentru cei mai mici Astir Beach oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Astir Beach are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Astir Beach se află la 7 km de Orașul Zakynthos și la 4 km de Aeroportul Internațional Zakynthos.

Cele mai apropiate atracții de Astir Beach sunt: Caretta's Fun Park Centre - 2,4 km, Portul din Zakynthos - 6,3 km, Water Village Zakynthos - 6,9 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Zakynthos - 4 km

Puncte de interes
Orașul Zakynthos - 7 km
Caretta's Fun Park Centre - 2,4 km
Portul din Zakynthos - 6,3 km
Water Village Zakynthos - 6,9 km

Plaje în vecinătate
Laganas Beach - 40 m

Facilitati

Balcon
Bar
Restaurant
Schimb valutar
Umbrele de soare
Frigider
Foehn
Concierge
Snack bar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Închirieri auto
Recepție non-stop
TV
Aer condiționat
Terasă
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Mic dejun tip bufet
Vedere la piscină
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Canale prin cablu
Plajă - la 20 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Scaun înalt pentru copii
Paturi bebeluși
Telefon
Baie cu duș

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.