Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Bay, Tsilivi - Zakynthos, All Inclusive - la 300m de Plaja

   Tsilivi, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
2108  1949 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.05.2024 - 06.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate de 5 stele se află în Tsilivi (Zakynthos) și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Aqua Bay includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Aqua Bay sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Aqua Bay oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Aqua Bay are în dotare cadă cu hidromasaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Aqua Bay dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Aqua Bay are în apropiere o plajă cu nisip/pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Aqua Bay se află la 3 km de Orașul Zante și la 7,4 km de Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos.

Cele mai apropiate atracții de Aqua Bay sunt: Parcul acvatic Tsilivi - 600 m, Water Village Zakynthos - 3,6 km, Bochali - 3,7 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Elia - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Parcul acvatic Tsilivi - 0,6 km
Plaja din Tsilivi - 1,1 km
Water Village Zakynthos - 3,6 km
Bochali - 3,7 km
Muzeul Solomos şi Kalvos - 4,4 km
Piaţa Dimokratias - 4,4 km
Muzeul Bizantin - 4,5 km
Piaţa Dionisios Solomos - 4,6 km
Agios Dionysios Church - 5,2 km
Portul din Zakynthos - 5,2 km
Plaja Argassi - 7,4 km
Pure Beach Club - 10 km
Plaja Laganas - 10 km
Plaja Gerakas - 15 km
Orașul Zante - 3 km

Plaje în vecinătate
Planos Beach - 350 m
Tsilivi Beach - 400 m
Bouka Beach - 550 m
Gaidaros Beach - 1.000 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos - 7,4 km
Aerportul Kefalonia - 46 km
Aeroportul Araxos - 62 km

Facilitati

Wellness club&spa
Snack bar
Servicii de curatatorie
Sala de fitness
Restaurant
Receptie
Piscina
Internet wireless
Bar
Baby-sitting
Aer conditionat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.