Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caretta Paradise Hotel & Waterpark, Tragaki - Zakynthos - la 250 de Plaja

   Tragaki, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
2124  1929 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.06.2024 - 20.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află imediat în centrul localității Tragaki.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje și o spălătorie de tip self-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Camerele dispun de un telefon, de un televizor și de WiFi (contra cost). În băi există un duș. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 3 piscine în aer liber și bazine pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. În plus, băuturile răcoritoare de la barul piscinei și toboganul de apă le creează cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un spa. Pentru timpul liber se propun un program de recreere și un miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un restaurant stă la dispoziție. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Facilitati

Balcon
Bar
All Inclusive
Fitness
Schimb valutar
Umbrele de soare
Bancomat
Telefon
Frigider
Foehn
Animatori
Snack bar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Închirieri biciclete - cu plata
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Divertisment de seară
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Cameră de jocuri
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de fitness - cu plata
2 restaurante
Wi-Fi camere - cu plata
Bar la piscină
Coafor - cu plata
Tobogan cu apă
Bufet pentru copii
Jucării pentru piscină
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Plajă - la 250 m

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.