Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros

   Laganas, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată în Laganas (Zakynthos), Albatros este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat și un restaurant. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Camerele confortabile de la Albatros au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie.

La Albatros oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Albatros are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Albatros se află la 8 km de Orașul Zakynthos și la 7,2 km de Aeroportul Internațional Zakynthos.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Puncte de interes
Orașul Zakynthos - 8 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Zakynthos - 7,2 km

Plaje în vecinătate
Laganas Beach - 400 m

Facilitati

Bar
Restaurant
Schimb valutar
Telefon
Frigider
Foehn
Wi-Fi zone publice gratuit
Închirieri auto
Recepție non-stop
TV
Baie cu duș
Aer condiționat
Plajă publică
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Canale prin satelit
Mic dejun tip bufet
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Chicinetă
Plajă - la 400 m
Facilități business - fax/ copiator
Pardoseală de gresie/ marmură
Asistență medicală

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.