Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Levante Parliament

   Viena, Austria Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Levante Parliament 5* este un hotel de design modern, situat central, în districtul 8, chiar în spatele Primăriei din Viena și al Parlamentului Austriac. Multe obiective turistice importante se pot găsi la doar o scurtă plimbare, iar la Bulevardul Ringstraße se poate ajunge pe jos în 5 minute.

Acest hotel de 5 stele are o grădină minunată cu suprafața de 400 mp şi găzduiește restaurantul cu bar Nemtoi, care serveşte preparate austriece şi internaţionale. De asemenea, Levante Parliament are un centru de fitness şi o saună, care pot fi utilizate gratuit. Hotelul pune la dispoziție recepție cu program nonstop, serviciu de concierge și portar. Stephansplatz se află la 10 minute de mers cu metroul de Levante Parliament. Staţia de metrou Rathausplatz este situată la mai puţin de 100 de metri.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.