Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kavalier

   Viena, Austria Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Kavalier 4* are acces facil de pe autostrada A1 şi este la doar 10 minute de mers pe jos de Grădinile Schönbrunn, cu Palatul Schönbrunn şi faimoasa grădină zoologică din Viena. Hotelul Novum Kavalier este situat în sectorul 14 din Viena şi oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Seara, restaurantul hotelului asigură specialităţi austriece. Puteţi savura un mic dejun bogat tip bufet în fiecare dimineaţă la hotelul Novum Kavalier, iar barul propune o gamă largă de băuturi. Tramvaiul 52 are staţie chiar în faţa acestui hotel de nefumători şi vă poate duce în mai puţin de 15 minute la gara Westbahnhof şi la cea mai mare stradă comercială din Viena, Mariahilferstrasse.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.