Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JUFA Hotel Wien

   Viena, Austria Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

JUFA Hotel Wien este amplasat la 250 de metri de staţia de metrou Enkplatz din Simmering şi oferă camere moderne. Restaurantul serveşte un mic dejun tip bufet, preparate de casă şi, dacă vremea este bună, specialităţi la grătar care pot fi savurate pe terasă. Toate camerele au aer condiţionat, baie, zonă de relaxare şi TV. Suitele sunt amenajate cu balcon sau terasă. Zona cu jocuri și locul de joacă vor distra oaspeții mai tineri și există, de asemenea, o zonă de tineret cu facilități pentru fotbal de masă.

În faţa hotelului sunt disponibile locuri de parcare gratuite, iar la un cost suplimentar se oferă locuri de parcare în garaj.

Catedrala Sf. Ştefan este la aproximativ 15 minute cu mijloacele de transport in comun iar la o plimbare de 10 minute se găsesc parcuri, cafenele și restaurante. Aeroportul internaţional din Viena se află la 20 de minute cu maşina.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.