Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Austria Trend Bosei


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Austria Trend Hotel Bosei se află la marginea sudică a Vienei, lângă zona de afaceri şi agrement Wienerberg şi un teren de golf. Proprietatea oferă parcare gratuită şi o terasă cu vedere la Wienerberg şi la Pădurea Vieneză.
Camerele beneficiază de vedere la terenul de golf şi la zona sudică a Parcului de Afaceri din Viena. Toate camerele sunt de nefumători.

Restaurantul à la carte al hotelului Bosei Wien serveşte preparate din bucătăria austriacă. Oaspeții se pot delecta cu un pahar de vin la barul primitor Pinto, care este deschis începând cu ora 16:00.

În centrul oraşului se poate ajunge ușor în aproximativ 25 de minute cu tramvaiul Badner Bahn, a cărui stație este situată la 500 m. Staţia de metrou Tscherttegasse (linia U6) se află la 10 minute de mers pe jos. La mică distanţă de mers pe jos există un centru spa şi de fitness unde oaspeţii Hotelului Bosei Wien beneficiază de acces gratuit.

Ieşirea autostrăzii A23 este situată la 1 km şi face legătura între Austria Trend Hotel Bosei Viena şi Aeroportul Internaţional Viena. Shopping City Süd, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Europa, se află la 15 minute de mers cu mașina.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Animale de companie

Locatie