Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Novotel Venezia Mestre

   Via Alfredo Ceccherini 21, 30174 Mestre, Italia, Venetia Mestre Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Novotel Venezia Mestre este situat în Mestre, la 20 de minute de Veneţia cu autobuzul. Acesta oferă piscină în aer liber, parcare mare şi zone de joacă pentru copii. Camerele au aer condiţionat, sunt izolate fonic şi au un design modern. Fiecare cameră are o zonă de relaxare confortabilă cu o canapea, TV cu ecran plat şi minibar. Pentru a beneficia de accesul gratuit la internet WiFi disponibil în întreg hotelul, trebuie doar să cereţi parola de la recepţie. Tot aici găsi 2 calculatoare.

Novotel Venezia Mestre Castellana oferă cazare gratuită pentru copiii cu vârsta sub 16 ani atunci când aceştia împart camera cu părinţii lor. Micul dejun pentru copii este, de asemenea, gratuit, iar aceştia vor găsi un cadou de bun venit şi un meniu pentru copii la restaurant. Restaurantul proprietății servește un mic dejun tip bufet și preparate din bucătăria internațională pe tot parcursul zilei. Oaspeții pot lua masa pe terasa în aer liber.

Atât restaurantul, cât şi barul sunt deschise până la ora 01:00. Staţia de autobuz de unde puteţi ajunge în centrul istoric al Veneţiei este la doar 5 minute de mers pe jos.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.