Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Marco Palace

   Venetia Insula, Italia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul San Marco Palace 4* oferă cazare de lux într-o poziţie de invidiat, în Piaţa San Marco. Amplasat în inima Veneţiei, acesta dispune de camere şi suite cu aer condiţionat şi cu mobilier elegant veneţian. Cu podele din lemn şi covoare cu model, aceste spaţii de cazare oferă TV prin satelit, minibar şi baie proprie cu uscător de păr. De asemenea, unele suite au balcon sau terasă cu vedere la clopotniţa Basilicii San Marco.

Personalul de la San Marco Palace poate oferi informaţii turistice utile şi poate aranja o excursie gratuită la o fabrică de sticlă din Murano. La recepţie este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi. Un generos mic dejun tip bufet este disponibil în fiecare dimineaţă, în timp ce restaurantul serveşte preparate italiene într-o atmosferă rafinată. Hotelul este înconjurat de unele dintre cele mai populare magazine şi cafenele din Veneţia. Podul Rialto se află la doar 10 minute de mers pe jos, iar la Gara Santa Lucia se poate ajunge uşor cu vaporetto (autobuzul de apă).

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.