Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Barcelo Valencia

   Valencia, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat lângă Oraşul Artelor şi Ştiinţelor, Barceló Valencia este o proprietate elegantă care oferă un centru de fitness şi zonă de spa. Camerele sunt moderne şi includ acces gratuit la internet Wi-Fi şi TV cu ecran plat. Este servit un mic dejun tip bufet, iar restaurantul Senyoret oferă bucătărie mediteraneană cu preparate à la carte şi meniuri fixe, care se schimbă în fiecare zi. La barul din hol pot fi savurate mese uşoare. Centrul SPA de la Barceló Valencia include o cadă cu hidromasaj, saună şi baie turcească. De asemenea, sunt disponibile masaje şi tratamente de înfrumuseţare.

Hotelul Barceló Valencia este situat la doar 5 minute de mers cu maşina de plaja Malvarrosa şi de centrul istoric al Valenciei. Aeroportul din Valencia se află la 20 de minute de mers cu maşina.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.