Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Costa Atlantis Tenerife, Puerto de la Cruz

   Puerto De La Cruz, Spania Vezi locatia pe harta

de la
1768  1634 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.05.2024 - 03.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cotat Foarte Bine 8/10 Booking.com

Localizare
Hotelul face parte din lantul hotelier Sol Hotels, fiind situat la 1 min distanta de plaja , in centrul statiunii Puerto de la Cruz
Parte a lantului Sol Melia, se afla la doar 50 m fata de plaja Martianez din centrul statiunii Puerto de la Cruz. Este inconjurat de magazine, restaurante, baruri, cluburi, iar complexul de piiscine Lago Martianez este la aprox. 50m! Este recent renovat si pune la dispozitia turistilor numeroase facilitati: piscina, centru spa, WiFi gratuit, restaurant, lounge bar, centru fitness, etc.
Parcul tematic Loro Parque se afla la mai putin de 3km. Hotelul este foarte apreciat de turisti, recomandat pentru serviciile de calitate, gastronomie, amplasare!
Este posibilă parcarea privată la proprietate (nu este posibilă rezervarea) şi costă 15 EUR pe zi. Exista si parcare acoperita la dispozitia turistilor. Internetul este gratuit doar in spatiile comune, nu si in camere.

Internetul este disponibil doar in spatiile comune ale hotelului, nu si in camere.

Este posibila parcarea privată la proprietate (nu este posibilă rezervarea) şi costă 15 EUR pe zi, precum si parcare acoperita.

Facilitati

Adecvat pentru copii
Wi-Fi
Piscină
Parcare privata, contra cost

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.