Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aeolos

   Skopelos, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Skopelos, la 600 m de plaja Skopelos Town, Aeolos este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Facilitățile de la Aeolos includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 63 camere. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele de la Aeolos sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Aeolos servește zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Aeolos oferă meniuri pentru diete speciale.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este badminton-ul.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În zonă se organizează sesiuni de scufundări și se poate practica caiac. Aeolos este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi de mers pe jos sau cu bicicleta, precum și sesiuni de snorkelling. Aeolos oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri. Pentru cei mai mici Aeolos oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate. Biroul de turism de la Aeolos poate furniza informații turistice.

Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Skiathos, situat la o distanță de 21 km.

Cele mai apropiate atracții de Aeolos sunt: Folklore Museum Skopelos - 700 m, Portul din Skopelos - 800 m, Portul din Alonissos - 11,0 km.


Puncte de interes
Folklore Museum Skopelos - 0,7 km
Portul din Skopelos - 0,8 km
Portul din Alonissos - 11 km
National Marine Park of Alonissos - 12 km

Plaje în vecinătate
Skopelos Town Beach - 600 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Skiathos - 21 km
Aeroportul Național al Insulei Skyros - 67 km
Aeroportul Național Nea Anchialos - 82 km

Facilitati

Bar
Seif
Balcon
Fitness
Lift
Cafenea
Ciclism
Umbrele de soare
Telefon
Frigider
Foehn
Birou
Snack bar
Club pentru copii
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Windsurfing - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Plajă publică
Seif - cu plata
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Babysitting - cu plata
Scufundări - cu plata
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Snorkelling - cu plata
Bibliotecă
Curăţătorie chimică - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Sală de fitness
Mic dejun tip bufet
Vedere la piscină
Bar la piscină
Vedere la grădină
Tv în spațiile comune
Jocuri și puzzle-uri
Meniuri pentru diete speciale
Închiriere echipament badminton
Parcare la proprietate
Tururi cu bicicleta - cu plata
Tururi de mers pe jos - cu plata
Caiac - cu plata
Vedere la oraș
Fier de călcat
Sală pentru mic dejun
Badminton

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.