Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Ketty - Koukounaries - Skiathos

   Skiathos, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Ketty - Koukounaries - Insula Skiathos
Vila recomandata de TourOperator!


Vila Ketty este situata in renumita zona Koukounaries,intr-o gradina pitoreasca unde oaspetii vilei se pot bucura de atmosfera relaxanta

Prezentare oficiala vila: structura nu are un site oficial

Localizare: Vila Ketty se afla in celebra zona Koukounaries la aproximativ 700 m fata de plaja, si la 250 m de statia de autobuz numarul 23. Pentru a vizita orasul Skiathos aflat la 12 km fata de vila, drumul dureaza aproximativ 20 minute. Transferul de la aeroportul Alexandros Papadiamantis catre vila tine aproximativ 30 minute, in functie si de traficul orei.

Facilitati Vila: Camerele sunt situate la parter in corpul din mijloc. Acesta este inconjurat de o gradina bogata plina de flori multicolore si copaci verzi ce tin umbra, o atmosfera perfecta pentru turistii ce isi doresc liniste. La doar 250 m fata de vila se regaseste un mini-market cu produse diverse de unde oaspetii vilei se pot aproviziona.
In imediata apropiere, turistii se pot relaxa la piscina unitatii Sergios Apartments, si pot servii un cocktail rece la bar.

Facilitati camere: Camerele de tip studio (de 1-2 persoane) au 2 paturi separate; chicineta complet utilata: plita de gatit, prajitor de paine, cuptor cu microunde, ceainic; frigider, baie cu dus, si balcon. Toate camerele au TV, aer conditionat si Wifi. Curatenia in camere se efectueaza de doua ori pe saptamana.
Rezerva relaxat!
Avans 10%!

Rezerva incepand cu 01.01.2021 si beneficiezi de anulare gratuita cu pana la 30 zile inainte de plecare! Banii inapoi in 7 zile lucratoare!


Facilitati

Wi-Fi
Parcare

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.