Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kassandra Bay - Adults Only - Skiathos

   Skiathos, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Kassandra Bay - Megalos Vasilias - Insula Skiathos
Hotel recomandat de TourOperator!

Prezentare oficiala hotel: http://www.kassandrabay.com/

Hotelul Kassandra Bay, este un resort de lux potrivit pentru cupluri, cu acces direct la plaja.

Localizare: hotelul se afla pe plaja Megalos Vassilias, cunoscuta si sub numele de Plaja Regelui. In fata hotelului exista statie de autobuz catre orasului Skiathos aflat la doar 3 km fata de hotel, iar aeroportul la 4 km. Hotelul a fost renovat in anul 2008, iar in 2011 a fost construita o noua aripa a resortului.

Facilitati hotel: Hotelul ofera confort maxim turistilor sai si le pune la dispozitie servicii de lux dar si o gama larga de servicii utile precum room service 12 ore pe zi, sala de conferinte, o gradina luxurianta, doua piscine pentru adulti, o piscina pentru copii, lounge si terasa, internet corner, restaurant a la carte, bar, centru fitness, loc de joaca pentru copii, sala special amenjata pentru diferite jocuri recreative, parcare.

Facilitati camere: Toate camerele resortului dispun de TV flat, minibar, aer conditionat, uscator de par, prosoape si papuci pentru piscina, telefon, balcon sau terasa, caseta de valori, acces internet gratuit. In noua aripa a hotelului se regasesc cele mai spectaculoase si luxoase spatii de cazare: Executive Junior Suite cu jacuzzi, Deluxe Suite cu piscina privata, Deluxe Double room.

Camera dubla Deluxe aceasta camera are o suprafata de aproximativ 25 mp cu un decor modern si o vedere frumoasa la Marea Egee. Camera sunt dotate cu TV cu ecran plat si canale prinsatelit, minibar, WiFi, baia privata, uscator de par, etc.

Camere Junior Suites, se afla la nivelul gradinii si la primele doua etaje ale corpului principal. In suprafata de 40 mp pot caza pana la 4 persoane si dispun de un pat matrimonial si doua paturi single. Camerele situate la etaj au vedere la mare.

Camere Deluxe suite este cu adevarat unica. Localizata la nivelul gradinii, camera are o suprafata de 35 mp si o piscina privata de 18 mp, avand vedere spre mare si spre piscina. Camera spatioasa, destinata cazarii a 2 persoane, este dotata cu pat dublu, baie cu cada si un spatiu generos de 25 mp, pentru piscina.

Facilitati

Sub 500 m de plaja
Adults Only
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.