Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Elivi - NestRooms, Villas, Suites - Upper Floor - Skiathos

   Skiathos, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Elivi - zona Koukounaries - Insula Skiathos
Hotel recomandat de TourOperator!

Prezentare oficiala: https://www.elivihotels.com/

Hotel Elivi este situat in inima naturii si inseamna lux, facilitati exceptionale si servicii impecabile.

Localizare:
Acest resort de cinci stele este situat intr-o zona de o frumusete naturala unica, inconjurat de o padure de pini, racorit de briza marii si scaldat de apusul Marii Egee, avand vedere la plaja Koukounaries. Portul Skiatjos se afla la 12 km si aeroportul la 14 km. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai un serviciu gratuit de transfer catre aeroport si catre port.

Facilitati hotel: Hotelul Elivi se intinde pe un domeniu de 86 ha si este formata din trei zone rezidentiale: hotelul Elivi Xenia, Grace Suites si Nest Villas Suites. Hotelul dispunde de: doua piscine in aer liber, un centru spa cu piscina interioara, hamam si sauna dar si o gama larga de facilitati de fitness, wifi gratuit in camere si in zonele publice.

Printre aceste facilitati de fitness de la Elivi se numara: un teren de tenis, o zona de gimnastica in aer liber, antrenor personal si un teren de baschet. Centrul spa al hotelului are suprafata de 190 mp si ofera 3 sali de masaj si o varietate de tratamente pentru relaxare si intinerire, precum si servicii de coafura, manichiura si pedichiura.
Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun american tip bufet, oferit zilnic la restaurantul Xenia, unde la pranz se pot savura preparate internationale si locale. In atmosfera rafinata de la restaurantele Leda si Swan se poate servii o combinatie eclectica a celor mai bune preparate culinare mediteraneene si internationale, dar si cocktailuri dupa retete proprii, bauturi si vin. Oaspetii pot alege dintre cele 6 baruri ale hotelului.

Facilitati camere:
Elivi Skiathos detine o varietate de camere, suite si vile de lux, majoritatea cu piscina privata sau cada cu hidromasaj in aer liber. Fiecare unitate de cazare are balcon sau terasa si ofera vedere la padure, la Marea Egee sau la gradini. Baile moderne sunt dotate cu dus cu hidromasaj. Se ofera acces gratuit la internet WiFi si room service disponibil nonstop.

Facilitati

Wi-Fi
Teren de tenis
Piscină
Centru SPA

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.