Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal @ Queens

   Singapore, Singapore Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Royal @ Queens se află la 3 minute de mers pe jos de staţia MRT Bras Basah si la 6 minute de mers pe jos de templul istoric Sri Krishnan şi de numeroase magazine din Bugis Village. Situat în cartierul artelor din Singapore, acesta are o piscină în aer liber. În toate camerele există acces gratuit la internet. Centrul comercial Raffles City este situat la 10 minute de mers pe jos.

Camerele Hotelului Royal sunt decorate in nuante neutre placute, fiind dotate cu aer condiţionat, câte cate un TV cu diagonala de 37 inch în camerele sale elegante mochetate şi cu numeroase facilităţi pentru prepararea ceaiului/cafelei. În camere există, de asemenea, un birou şi un seif. Biroul de turism organizează excursii pentru oaspeţii care doresc sa exploreze atracţiile din zonă. Ca şi alternativă vă puteţi antrena la sala de fitness. Hotelul oferă şi o parcare gratuită.

La Queen's Brasserie puteţi savura un bufet zilnic de mic dejun într-un mediu confortabil iar la Grand Banquet Restaurant pot fi gustate specialităţi cantoneze rafinate.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.